FERMICEL. Fermentació per a l’obtenció de micelis com a nova font de micoproteïna per al desenvolupament de productes híbrids carnis
La reducció del consum de carn és una realitat que va en augment en països desenvolupats.
Llegir notícia complertaLa reducció del consum de carn és una realitat que va en augment en països desenvolupats.
Llegir notícia complertaOPTINVAS consisteix en inspeccionar mitjançant visió artificial llesques individuals de producte però també a agrupacions de llesques (envasos) per tal de verificar la qualitat tant del producte com de l’envàs.
Llegir notícia complertaPer a l’elaboració del pernil cuit de qualitat, és molt important la qualitat de la matèria primera que es fa servir. Actualment, però, en el mercat no existeix cap tecnologia que permeti una bona classificació (on-line i no invasiva) de la qualitat tecnològica del pernil fresc sencer (abans del desossat) destinat a l’elaboració d’aquest tipus de producte.
Llegir notícia complertaQuan es parla de l’escalfament global i de gasos d’efecte hivernacle, la majoria de nosaltres pensem de manera automàtica en les xemeneies de les indústries o en els tubs d’escapament dels vehicles de combustió. Tanmateix, un 23% dels gasos d’efecte hivernacle van associats a l’agricultura i la ramaderia.
Llegir notícia complertaUn dels principals reptes que té la indústria càrnia és el d’automatitzar els processos de tall realitzat en les pròpies indústries per assegurar la protecció de l'operari que realitza aquesta feina i per millorar la productivitat i higiene.
Llegir notícia complertaDins del Pla d'Inversions d'Espuña s'ha rebut un ajut enmarcat en el Programa de Desenvolupament Rural (PDR) de Catalunya 2014-2020
Esteve Espuña assumeix la gerència de l'empresa rellevant al seu pare, Xavier Espuña, que ha ocupat aquesta posició des de 1975.
La nova direcció es marca com a prioritats estratègiques consolidar el lideratge en el mercat de Pernil Curat Llescat i reforçar el creixement en els països clau per a l'exportació.
Aposta pel pernil cuit sense fosfats afegits elaborat per l’empresa olotina i comercialitzat amb la marca “Calidad y Origen”.
El producte s’emmarca en l’estratègia de la companyia que té per objectiu convertir-se en referent de la transició alimentària.
Per aconseguir la qualitat més òptima en els productes porcins i els seus derivats.
L’equip d’Espuña participa a la prova Trailwalker Intermon Oxfam, dedicada a recollir fons per projectes solidaris de desenvolupament i acció humanitària.
Llegir notícia complerta