Innovació

Innovació

Tradició i innovació s'uneixen per a millorar contínuament de la forma més eficient i amb la màxima seguretat alimentària.

  • Sostenibilitat

    La sostenibilitat és una premissa innegociable en els nostres plans de futur. Des de 2019 comencem a treballar en envasos més sostenibles, reduint un 80% el plàstic dels nostres embalatges. Entre altres projectes, treballem en el disseny d'envasos més petits i estem fomentant la substitució del plàstic per altres materials més sostenibles, com el cartó, per a reduir el consum de plàstic i la generació de residus.

  • Xarcuteria Clean Label

    En 2017 llancem una gamma de xarcuteria sense nitrits ni nitrats afegits, sense colorants, ni conservants ni al·lergògens.

  • Producte de l'Any

    Hem rebut 8 premis a la Innovació amb productes com les Cañitas i el pernil serrà. Aquest esperit innovador és el que ens impulsa a reformular receptes i apostar per noves línies de negoci.

  • Budell d'alginat

    Desenvolupem un recobriment especial per a embotits curats amb budell d'alginat, obtinguda a partir d'algues marines.

  • Lectura % grassa en el magre

    Durant el procés de fabricació, controlem el % de magre i greix en embotits per a equilibrar el producte final.

  • Visió artificial

    Els nostres productes estan controlats 100% amb visió artificial que permet mantenir els nostres estàndards de qualitat.

  • Classificació pernil curat pel seu contingut en greix

    Aquesta classificació permet reduir la variabilitat de la sal en el pernil curat, estabilitzant el contingut en greix i garantint peces uniformes.

  • Envasos transparents

    Maximitzem la transparència dels envasos per a prevaler la visibilitat de les rodanxes senceres amb possibilitat d'incloure interleaver.

  • Multimotlle en pernil curat

    Aquesta tecnologia permet premsar les peces de pernil jurat en blocs amb les mateixes dimensions, millorant així la presència de les rodanxes i garantint una millor manipulació per a aconseguir un llescat òptim.

  • Pasteurització en fred amb altes pressions, HPP

    Al 1998, vam ser pioners a usar aquesta tecnologia en productes carnis. Els productes tractats amb HPP se sotmeten a 6.000 bars de pressió per a eliminar els bacteris i mantenir el producte fresc, des que es fabrica fins que es consumeix. És com submergir-ho a 60 km sota la mar.