Innovació
Tradició i innovació s'uneixen per a millorar contínuament de la forma més eficient i amb la màxima seguretat alimentària.
Sostenibilitat
La sostenibilitat és una premissa innegociable en els nostres plans de futur. Des de 2019 comencem a treballar en envasos més sostenibles, reduint un 80% el plàstic dels nostres embalatges. Entre altres projectes, treballem en el disseny d'envasos més petits i estem fomentant la substitució del plàstic per altres materials més sostenibles, com el cartó, per a reduir el consum de plàstic i la generació de residus.
Xarcuteria Clean Label
En 2017 llancem una gamma de xarcuteria sense nitrits ni nitrats afegits, sense colorants, ni conservants ni al·lergògens.
Producte de l'Any
Hem rebut 8 premis a la Innovació amb productes com les Cañitas i el pernil serrà. Aquest esperit innovador és el que ens impulsa a reformular receptes i apostar per noves línies de negoci.
Budell d'alginat
Desenvolupem un recobriment especial per a embotits curats amb budell d'alginat, obtinguda a partir d'algues marines.
Lectura % grassa en el magre
Durant el procés de fabricació, controlem el % de magre i greix en embotits per a equilibrar el producte final.
Visió artificial
Els nostres productes estan controlats 100% amb visió artificial que permet mantenir els nostres estàndards de qualitat.
Classificació pernil curat pel seu contingut en greix
Aquesta classificació permet reduir la variabilitat de la sal en el pernil curat, estabilitzant el contingut en greix i garantint peces uniformes.
Envasos transparents
Maximitzem la transparència dels envasos per a prevaler la visibilitat de les rodanxes senceres amb possibilitat d'incloure interleaver.
Multimotlle en pernil curat
Aquesta tecnologia permet premsar les peces de pernil jurat en blocs amb les mateixes dimensions, millorant així la presència de les rodanxes i garantint una millor manipulació per a aconseguir un llescat òptim.
Pasteurització en fred amb altes pressions, HPP
Al 1998, vam ser pioners a usar aquesta tecnologia en productes carnis. Els productes tractats amb HPP se sotmeten a 6.000 bars de pressió per a eliminar els bacteris i mantenir el producte fresc, des que es fabrica fins que es consumeix. És com submergir-ho a 60 km sota la mar.