BASTONETS D'ESPÀRRECS AMB BACON
- temps
- 30'
- persones
- 4
- dificultat
- Dificultat mitja-baixa
elaboració
Talla els espàrrecs.
Estén la pasta fullada i talla-la en 8 quadrats de la mateixa grandària.
Reparteix en cada quadrat de pasta fullada les cintes de bacon i els espàrrecs.
Embolica'ls i tanca'ls pressionant els extrems de la pasta fullada.
Pinta la pasta fullada amb l'ou batut, salpimienta i empolvora amb les llavors de rosella.
Enforna els rotllets 14 o 16 minuts en el forn precalfat a 220è, fins que la pasta fullada es dauri Llestos!
1 làmina pasta fullada rectangular
2 manolls d'espàrrecs bladers
100g cintes de bacon
1 ou
1 cullerada de llavors de rosella
Sal i pebre
Pot ser que també t'agradi
- temps
- 1 h
- dificultat
- Dificultat alta
- temps
- 20'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 30'
- dificultat
- Dificultat mitja-alta
- temps
- 30'
- dificultat
- Dificultat baixa
Veure totes les receptes