NAPOLITANA DE PERNIL DE GALL DINDI
- temps
- 30'
- persones
- 4
- dificultat
- Dificultat baixa
elaboració
- Estira la làmina de pasta fullada i divideix en 3 tires iguals. Col·loca les rodanxes de pit de titot i el formatge tallat en tires damunt.
- Pinta un de les vores de la pasta fullada amb l'ou batut i enrotlla per a pegar-lo i formar rotllos de pasta fullada.
- Curta rotllo en trossos de 6 – 7 cm i col·loca'ls en una safata amb paper de forn.
- Pinta per damunt amb l'ou batut i empolvora amb les llavors de sèsam. Enforna a 200 °C – º F durant 20 minuts o fins que estigui daurat.
Pot ser que també t'agradi
- temps
- 15'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 1 h
- dificultat
- Dificultat alta
- temps
- 15'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 20'
- dificultat
- Dificultat mitja-baixa
Veure totes les receptes