POKE BOWL DE PERNIL
- temps
- 45'
- persones
- 4
- dificultat
- Dificultat mitja
elaboració
- Tala les rodanxes de pernil ibèric d'esquer longitudinalment.
- Pela i tala el mànec en daus mitjans i els cherry en quarts.
- Pela i lamina les pastanagues, els ravenets i els alvocats.
- Ratlla la pell i esprem el suc dels cítrics.
- Bull els edamames amb aigua i sal durant 5 minuts.
- Bull l'arròs amb aigua i sal durant 10 minuts. Escorre i refreda l'arròs. Mescla el vinagre d'arròs amb la salsa de soia, els sucs dels cítrics i les ratlladures (al gust).
Pot ser que també t'agradi
- temps
- 40'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 30'
- dificultat
- Dificultat baixa
- temps
- 30'
- dificultat
- Dificultat baixa
- temps
- 40'
- dificultat
- Dificultat mitja-alta
Veure totes les receptes