RAMEN AMB PERNIL SERRÀ

temps
15'
persones
2
dificultat
Dificultat mitja

elaboració

  1. Posa a bullir aigua en una olla gran.

  2. Mentrestant, col·loca l'oli d'oliva, la pasta de miso, el formatge parmesà, la ratlladura de llimona i el suc de llimona en una paella gran a foc mig-alt.

  3. Escalfa suaument la mescla fins que el formatge parmesà i el miso es dissolguin.

  4. Cuina els fideus ramen en l'aigua bullent durant 2 minuts o fins que estiguin cuits.

  5. Saca i reserva aproximadament un terç de tassa del líquid de cocció dels fideus.

  6. Passa els fideus directament a la paella amb la salsa i agrega el líquid de cocció dels fideus.

  7. Mescla els fideus en la salsa fins que s'hagi espessit.

  8. Decora amb cebes tendres, formatge parmesà i els minitaquitos de pernil.

Pot ser que també t'agradi

Veure totes les receptes