RAMEN AMB PERNIL SERRÀ
- temps
- 15'
- persones
- 2
- dificultat
- Dificultat mitja
elaboració
Posa a bullir aigua en una olla gran.
Mentrestant, col·loca l'oli d'oliva, la pasta de miso, el formatge parmesà, la ratlladura de llimona i el suc de llimona en una paella gran a foc mig-alt.
Escalfa suaument la mescla fins que el formatge parmesà i el miso es dissolguin.
Cuina els fideus ramen en l'aigua bullent durant 2 minuts o fins que estiguin cuits.
Saca i reserva aproximadament un terç de tassa del líquid de cocció dels fideus.
Passa els fideus directament a la paella amb la salsa i agrega el líquid de cocció dels fideus.
Mescla els fideus en la salsa fins que s'hagi espessit.
Decora amb cebes tendres, formatge parmesà i els minitaquitos de pernil.
1/3 tassa oliï d'oliva verge extra
1 cucharadita pasta miso
1/3 tassa parmesà finament ratllat, més extra per a servir
ratlladura fina d'1 llimona
2 cucharaditas suc de llimona
2 paquets ramen noodles
¼ tassa ceba tendra en rodanxes fines (cebes tendres)
100g pernil serrà
Pot ser que també t'agradi
- temps
- 15'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 1 h
- dificultat
- Dificultat alta
- temps
- 15'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 30'
- dificultat
- Dificultat mitja-alta