PARMENTIER DE TÓFONO AMB OU I PERNIL IBÉRIC
- temps
- 40'
- persones
- 4
- dificultat
- Dificultat mitja-alta
elaboració
- En una olla amb aigua i sal cuina les patates pelades durant 30 minuts.
- Retira l'aigua i passa les patates per un passa puré.
- En un bol barreja el puré de patata amb la mantega i afegeix la tòfona ratllada, mescla tot bé.
- Perquè ens quedi tot lligat i cremós, afegeix una mica de llet i ho barreges amb varetes.
- Rectifica de sal i pebre i reserva.
Per als ous: - En una olla bull aigua i un doll de vinagre.
- Retira del foc, tira l'ou sense pela fent que es qualli, el traiem amb una escumadora.
- En un plat lleugerament profund, reparteix la parmentier de patata i tòfona, juntament amb l'ou escalfado i decora amb el pernil ibèric.
Pot ser que també t'agradi
- temps
- 20'
- dificultat
- Dificultat mitja-baixa
- temps
- 20'
- dificultat
- Dificultat baixa
- temps
- 40'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 30'
- dificultat
- Dificultat baixa
Veure totes les receptes