CANELONS FREDS
- temps
- 15'
- persones
- 3
- dificultat
- Dificultat mitja
elaboració
Posa els ous cuits en un bol i aixafa amb una forquilla fins que quedin ben triturats.
Tala els pebrots en cuadraditos petits. Una vegada trossejats, els agregues al bol.
Afegeix la tonyina prèviament ben escorregut, els palitos de surimi trossejats i 3 o 4 cullerades de maionesa.
Mescla fins que tots els ingredients s'integrin bé, aixafant al mateix temps amb la forquilla.
Estén les rodanxes de pernil cuit i posa en un extrem una mica de la mescla preparada.
Enrotlla cada rodanxa formant un caneló amb el farciment a l'interior. El tancament del caneló de pernil ha de quedar en la part de baix per a evitar que s'obri.
Decora al gust amb maionesa i olives quan tots els canelons estiguin llestos. I mantingues els canelons freds en el frigorífic fins a l'hora de servir.
10 rodanxes de pernil cuit
3 ous cuits
4 pebrots del piquillo
3 llaunes petites de tonyina
4 palitos de surimi (opcional)
Maionesa
Olives sense os verds
Pot ser que també t'agradi
- temps
- 30'
- dificultat
- Dificultat baixa
- temps
- 45'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 20'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 1 h
- dificultat
- Dificultat alta