CRÊPES AMB PERNIL CUIT I FORMATGE

temps
20'
persones
2
dificultat
Dificultat baixa

elaboració

  1. En un bol afegeix la llet, l'ou, la farina, l'oli d'oliva i el polsim de sal i mescla fins a obtenir una massa homogènia.

  2. Deixa reposar la massa 30 min.

  3. Escalfa una paella antiadherent a foc mig-alt amb unes gotes d'oli.

  4. Aboca un petit cullerot de massa en el centre de la paella. Cuina cada cardi durant aproximadament 1 minut per cada costat o fins que estigui lleugerament daurat.

  5. Una vegada llestes les crêpes, farcida amb pernil cuit i formatge i torna-la a passar per la paella, plega la crêpe fins a aconseguir un triangle. Pots incloure més ingredients en la crêpe al teu gust. Repeteix el procés amb la resta de crêpes i llestos per a gaudir!

Pot ser que també t'agradi

Veure totes les receptes