CRÊPES AMB PERNIL CUIT I FORMATGE
- temps
- 20'
- persones
- 2
- dificultat
- Dificultat baixa
elaboració
En un bol afegeix la llet, l'ou, la farina, l'oli d'oliva i el polsim de sal i mescla fins a obtenir una massa homogènia.
Deixa reposar la massa 30 min.
Escalfa una paella antiadherent a foc mig-alt amb unes gotes d'oli.
Aboca un petit cullerot de massa en el centre de la paella. Cuina cada cardi durant aproximadament 1 minut per cada costat o fins que estigui lleugerament daurat.
Una vegada llestes les crêpes, farcida amb pernil cuit i formatge i torna-la a passar per la paella, plega la crêpe fins a aconseguir un triangle. Pots incloure més ingredients en la crêpe al teu gust. Repeteix el procés amb la resta de crêpes i llestos per a gaudir!
250ml llet
1 ou
125g farina de blat
1 cullerada oliï d'oliva verge extra
Sal
200g formatge
150g pernil cuit
Pot ser que també t'agradi
- temps
- 20'
- dificultat
- Dificultat baixa
- temps
- 40'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 40'
- dificultat
- Dificultat mitja-alta
- temps
- 45'
- dificultat
- Dificultat mitja
Veure totes les receptes