Croquetes de xoriç
- temps
- 1 h
- persones
- 4
- dificultat
- Dificultat alta
elaboració
Pica la ceba en trossos molt petitons i escalfa-la amb la mantega en una paella. Afegeix el xoriço ben picat i la farina a la mescla.
Quan la mescla estigui llesta, afegeix la llet mentre remous. Rectifica el punt de sal, pebre i nou moscada.
Quan la beixamel hagi espessit, col·loca-la en una safata per a refredar i reserva-la en la nevera 8h aproximadament.
Fes boles amb la massa i passa-la pel pa ratllat, l'ou batut i de nou pel pa ratllat. Fregeix en abundant oli calent i llestes per a menjar!
1L llet
120g xoriço
100g farina
100g mantega
1 ceba gran
Sal, pebre i nou moscada
Pa ratllat
3 ous grandària L
Oli per a fregir
Pot ser que també t'agradi
- temps
- 30'
- dificultat
- Dificultat baixa
- temps
- 20'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 20'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 30'
- dificultat
- Dificultat mitja-baixa
Veure totes les receptes