SALTEJAT DE VERDURES AMB PERNIL
- temps
- 30'
- persones
- 4
- dificultat
- Dificultat mitja-alta
elaboració
Neteja i talla els espàrrecs, pastanagues, els fesols tendres, la carabasseta, la ceba i l'all.
Cuina les verdures en aigua bullent, tingues en compte el temps de cocció de cada verdura: 5min pastanaga, 7min la mongeta tendra i 3min els espàrrecs.
Afegeix l'all, la ceba, les ametlles, la carabasseta i segueix amb la cocció durant 2 minuts més.
Incorpora les altres verdures i deixa cuinar 2min més.
Aboca el suc de mitja llimona, 1 cullerada de salsa de soia, farigola fresca (o en pols), els minitaquitos de pernil i saltem uns minuts més i llest.
1 pastanaga o 2 de petites
80g espàrrecs verds
80g mongeta tendra
½ carabasseta
½ ceba vermella
xampinyons
Suc de mitja llimona o Salsa de soia o Oli d'oliva
1 branca de farigola o farigola en pols
20g ametlles
50g alls tendres
Parmesà
50g minitaquitos de pernil
Pot ser que també t'agradi
- temps
- 20'
- dificultat
- Dificultat mitja-baixa
- temps
- 15'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 40'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 20'
- dificultat
- Dificultat baixa