XAMPINYONS FARCITS DE PERNIL I FORMATGE

temps
40'
persones
4
dificultat
Dificultat mitja

elaboració

  1. Neta els xampinyons, quitació la tija, pica'l i reserva'l.

  2. Salpebra els xampinyons per dins.

  3. Pica la ceba i escalfa-la en una paella a foc mitjà amb un chorrito d'oli d'oliva.

  4. Afegeix els alls picats i les tiges dels xampinyons, ofega un parell de minuts a foc fort.

  5. Posa el sofregit en un bol juntament amb el pernil, la meitat del formatge ratllat i les nous picades.

  6. Mescla amb el formatge crema, salpimienta i agrega el cebollí i julivert picats. Reserva una mica per a la presentació.

  7. Precalfa el forn a 180 °C.

  8. Unta amb oli els caps dels xampinyons.

  9. Farcida amb la mescla de pernil i formatge.

  10. Col·loca un montoncito de formatge ratllat en cada xampinyó.

  11. Enforna fins que el formatge quedi daurat.

  12. Abans de servir, decora els xampinyons amb cebollí i julivert picat.

Pot ser que també t'agradi

Veure totes les receptes