XAMPINYONS FARCITS DE PERNIL I FORMATGE
- temps
- 40'
- persones
- 4
- dificultat
- Dificultat mitja
elaboració
Neta els xampinyons, quitació la tija, pica'l i reserva'l.
Salpebra els xampinyons per dins.
Pica la ceba i escalfa-la en una paella a foc mitjà amb un chorrito d'oli d'oliva.
Afegeix els alls picats i les tiges dels xampinyons, ofega un parell de minuts a foc fort.
Posa el sofregit en un bol juntament amb el pernil, la meitat del formatge ratllat i les nous picades.
Mescla amb el formatge crema, salpimienta i agrega el cebollí i julivert picats. Reserva una mica per a la presentació.
Precalfa el forn a 180 °C.
Unta amb oli els caps dels xampinyons.
Farcida amb la mescla de pernil i formatge.
Col·loca un montoncito de formatge ratllat en cada xampinyó.
Enforna fins que el formatge quedi daurat.
Abans de servir, decora els xampinyons amb cebollí i julivert picat.
Pot ser que també t'agradi
- temps
- 30'
- dificultat
- Dificultat baixa
- temps
- 30'
- dificultat
- Dificultat mitja-alta
- temps
- 40'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 15'
- dificultat
- Dificultat mitja