XAMPINYONS FARCITS DE PERNIL I FORMATGE

temps
40'
persones
4
dificultat
Dificultat mitja

elaboració

  1. Neteja els xampinyons, treu la tija i reserva-la.
  2. Salpebra els xampinyons per dins.
  3. Pica la ceba i escalfa-la en una paella a foc mitjà amb un raig d'oli d'oliva.
  4. Afegeix els alls picats i les tiges dels xampinyons, rosseja un parell de minuts a foc fort.
  5. Posa el sofregit en un bol juntament amb el pernil, la meitat del formatge ratllat i les nous picades.
  6. Barreja amb el formatge crema, salpebra i afegeix el cebollí i julivert picats. Reserva una mica per a la presentació.
  7. Pre-escalfa el forn a 180 °C. Unta amb oli els caps dels xampinyons.
  8. Farceix amb la barreja de pernil i formatge. Col·loca una mca de formatge ratllat sobre cada xampinyó.
  9. Forneja fins que el formatge quedi daurat. Abans de servir, decora els xampinyons amb cebollí i julivert picat.

Pot ser que també t'agradi

Veure totes les receptes