
XAMPINYONS FARCITS DE PERNIL I FORMATGE
- temps
- 40'
- persones
- 4
- dificultat
- Dificultat mitja
elaboració
- Neteja els xampinyons, treu la tija i reserva-la.
- Salpebra els xampinyons per dins.
- Pica la ceba i escalfa-la en una paella a foc mitjà amb un raig d'oli d'oliva.
- Afegeix els alls picats i les tiges dels xampinyons, rosseja un parell de minuts a foc fort.
- Posa el sofregit en un bol juntament amb el pernil, la meitat del formatge ratllat i les nous picades.
- Barreja amb el formatge crema, salpebra i afegeix el cebollí i julivert picats. Reserva una mica per a la presentació.
- Pre-escalfa el forn a 180 °C. Unta amb oli els caps dels xampinyons.
- Farceix amb la barreja de pernil i formatge. Col·loca una mca de formatge ratllat sobre cada xampinyó.
- Forneja fins que el formatge quedi daurat. Abans de servir, decora els xampinyons amb cebollí i julivert picat.
- 16 xampinyons mitjans
- 100g minitaquitos de pernil
- 150g formatge crema
- 60g formatge Emmental ratllat
- 1 ceba
- 2 o 3 grans d'all
- Cebollí
- Julivert
- Nous
- Oli d'oliva verge extra
- Pebre negre
- Sal
Pot ser que també t'agradi
- temps
- 1 h
- dificultat
- Dificultat alta
- temps
- 15'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 45'
- dificultat
- Dificultat mitja
- temps
- 20'
- dificultat
- Dificultat baixa
Veure totes les receptes